4Noutati pe site

Noutati Scaune Birou

Noutati Casa si gradina

Vezi siTesaturi

NeaparatMese de gradina

Telefon DECT Gigaset A120

Opinia ta?

68479 / 189331

Nou

Gigaset A120 (telefon fara fir standard DECT/GAP sonerie cu 10 melodii volum reglabil raza de acoperire interior/exterior 50/300m autonomie standby/in convorbire:200h/18h agenda cu 50 de locatii trans..

91.05 RON91.13 RON

Recomandari

Gigaset A120 (telefon fara fir standard DECT/GAP sonerie cu 10 melodii volum reglabil raza de acoperire interior/exterior 50/300m autonomie standby/in convorbire:200h/18h agenda cu 50 de locatii transfer agenda prin DECT memorarea ultimelor 10 numere formate functie ceas desteptator afisaj grafic alb-negru iluminat cu 3 linii afisare CLIP lista cu ultimile 25 apeluri pierdute meniu in 28 de limbi afisarea orei si a datei starea de incarcare a bateriei tastatura iluminata mod ECO-DECT(consum de energie cu 60% mai mic) extensibil cu pana la 4 receptoare fara fir transferul intern al apelurilor externe montabil pe perete acumulatori 2xAAA dimensiuni receptor 151x47x31mm dimensiuni baza 75x69x38 culoare disponibila: negru SAR <0 1W/kg)

Descopera calitatea germana cu telefonul Gigaset A120. Cu acest telefon fara fir veti putea naviga foarte usor prin meniul telefonului datorita tastaturii optimizate si ecranului luminos. Fiind un telefon plug&play cu receptor preinregistrat va putea fi folosit imediat dupa conectare. Datorita Modului Eco Plus telefonul Gigaset A120 este o alegere ecologica.

Usor de utilizat
Daca esti in cautarea unui telefon cu functii de baza si pret accesibil atunci Gigaset A120 este alegerea perfecta. Are un excelent raport calitate pret pentru ca este dotat cu functii esentiale si este foarte usor de utilizat. Tastatura optimizata si ecranul luminos faciliteaza navigarea prin meniul telefonului. Instalarea plug&play permite utilizarea imediata a telefonului. Va puteti bucura de convorbiri lungi datorita timpului de vorbire de pana la 18 ore si nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste bateria datorita timpului in asteptare de pana la 200 de ore.

Stocare date de contact
Este foarte simplu sa apelezi cu telefonul Gigaset A120. Lista apeluri va permite vizualizarea ultimelor 25 de apeluri primite si pierdute si ultimelor 10 numere formate. Agenda telefonica stocheaza pana la 50 de intrari.

Informatii practice
Cu Gigaset A120 ai acces imediat la informatiile necesare pentru apelurile tale. Puteti vizualiza data si ora iar functia alarma va permite salvarea evenimentelor importante. Cu ajutorul functiei ID2 apelant veti stii intotdeauna cine va apeleaza atunci cand suna telefonul.

Tehnologie ECO DECT: pentru economisirea energieisi tehnologie fara radiatii1 Functia de economisire a energiei a telefonului Gigaset A120 consuma mai putina energie3 protejand atat mediul inconjurator cat si portofelul dumneavoastra. Ca toate telefoanele Gigaset fara fir reduce puterea de transmisie de la receptor la statia baza in functie de distanta dintre acestea. De asemenea puterea de transmisie este oprita in Modul ECO Plus fara radiatii4 atunci cand telefonul se afla in asteptare.

Gigaset A120: un telefon fara fir cu functii practice perfect pentru cerintele dumneavoastra.

  • Tastatura optimizata
  • Plug&play: receptor preinregistrat la statia de baza
  • Ecran luminous
  • Timp de vorbire/timp in asteptare de pana la 18/200 de ore
  • Agenda telefonica cu pana la 50 de intrari
  • Lista apeluri cu pana la 25 de intrari
  • Reapelarea ultimelor 10 numere formate
  • Vizualizare data si ora plus functia alarma
  • ID2 apelant
  • Modul ECO Plus fara radiatii1