4Noutati pe site

Noutati Scaune Birou

Noutati Casa si gradina

Vezi siTesaturi

NeaparatMese de gradina

Televizor LED LG Smart TV 43LJ614V 108cm Full HD Gri inchis

Opinia ta?

222704 / 198217

Nou

Acces facil la divertisment cu webOS 3.5 Datorita sistemului smart avansat webOS 3.5 poti patrunde intr-o lume infinita de continuturi premium de la cei mai populari furnizori de dive..

1606.54 RON1607.98 RON

Recomandari

Acces facil la divertisment cu webOS 3.5 Datorita sistemului smart avansat webOS 3.5 poti patrunde intr-o lume infinita de continuturi premium de la cei mai populari furnizori de divertisment.
* Poti sa descarci continut suplimentar pentru Smart TV: jocuri surse de stiri si alte aplicatii din LG Content Store. Color Master Engine Tehnologia unica de procesare a televizorului LG nu doar accentueaza culorile ci regleaza in acelasi timp saturatia nuanta si luminozitatea. Culorile prind viata devenind mai intense si mai pline de profunzime. Full HD Datorita inaltei rezolutii care dubleaza nivelul de definitie al imaginii fata de televizoarele HD modelul Full HD 1080p afiseaza culori si detalii mai bogate oferind o calitate imbunatita si o experienta de vizionare mai placuta. Imbunatateste orice imagine cu Resolution Upscaler Bucura-te de orice imagine cu tehnologia de amplificare a rezolutiei Resolution Upscaler de la LG care imbunatateste si optimizeaza orice imagine indiferent de calitatea sa. Virtual Surround Plus Virtual Surround Plus imbunatateste in mod semnificativ propagarea directionala a sunetului pentru o experienta sonora realista care te invaluie. Performantele audio te fac sa te simti ca si cum ai fi la un concert sau intr-un studio de inregistrari. LG Sound+ Acum te poti bucura de un sunet imbunatatit datorita sistemului audio upgradat la 2.1 canale.
LG Sound+ integreza atat solutiile software avansate de redare muzica integrate in webOS 3.5 precum LG Music Player Magic Sound tunning sau Smart Sound Mode dar si subwooferul dedicat pentru TV LG Telly Woofy oferindu-ti solutia completa de muzica dar si efectele sonore dorite atunci cand vizionezi un film de pe Blu-Ray sau vezi un concert pe YouTube. • Disponibil in pachet in functie de model si promotie.