4Noutati pe site

Noutati Scaune Birou

Noutati Casa si gradina

Vezi siTesaturi

NeaparatMese de gradina

Televizor LED LG Smart TV 49UJ635V 123cm 4K Ultra HD Negru

Opinia ta?

227845 / 198125

Nou

Sistemul webOS 3.5 redefinit si Magic Remote va poarta intr-o lume infinita de continut premium de la cei mai populari furnizori de divertisment. * Telecomanda Magic Remote poate fi inclusa in pachet ..

2276.26 RON2278.31 RON

Recomandari

Sistemul webOS 3.5 redefinit si Magic Remote va poarta intr-o lume infinita de continut premium de la cei mai populari furnizori de divertisment. * Telecomanda Magic Remote poate fi inclusa in pachet in functie de model ** Poti sa descarci continut suplimentar pentru Smart TV: jocuri surse de stiri si alte aplicatii din LG Content Store. Culoare si contrast uniform Panoul IPS 4K al televizorului LG UHD iti ofera culori bogate si contrast puternic care raman uniforme chiar si la unghiuri mai largi de vizualizare. Active HDR iti ofera o gama mai vasta de continut HDR Active HDR analizeaza si optimizeaza continuturile HDR10 si HLG pentru o experienta HDR exceptionala. Datorita procesarii exclusive pentru HDR10 si HLG a televizorului LG telespectatorii beneficiaza de o gama mai vasta de continuturi HDR. Efect HDR HDR Effect de la LG utilizeaza o tehnologie unica de procesare a imaginilor care transforma continuturile cu interval dinamic standard si emuleaza calitatea HDR prin amplificarea contrastului astfel incat tu sa te bucuri intotdeauna de o experienta de vizionare la calitate HDR. Conversie a rezolutiei la calitate 4K 4K Upscaler de la LG amplifica rezolutia apropiind-o de calitatea 4K printr-o tehnologie de procesare a imaginilor de ultima ora. Ultra Surround Ultra Surround ofera o experienta de sunet superioara si imbogateste experienta de vizualizare. Mod 360 view Bucura-te de functia 360 view ce permite vizualizarea de continut foto si video la 360 de grade.
Datorita controlului usor si intuitiv cu ajutorul telecomenzii Magic Remote nu ratezi nici un detaliu. Magic Zoom Permite zoom pe un subiect selectat cu ajutorul Magic Remote LG Sound+ Acum te poti bucura de un sunet imbunatatit datorita sistemului audio upgradat la 2.1 canale.
LG Sound+ integreza atat solutiile software avansate de redare muzica integrate in webOS 3.5 precum LG Music Player Magic Sound tunning sau Smart Sound Mode dar si subwooferul dedicat pentru TV LG Telly Woofy oferindu-ti solutia completa de muzica dar si efectele sonore dorite atunci cand vizionezi un film de pe Blu-Ray sau vezi un concert pe YouTube. • Disponibil in pachet in functie de model si promotie.